M en D te Emmen (Drente), logistiek, transport, thuiswerk en productiewerk

Kunststof spuitgieten bij M&D in Emmen

Wij bevinden ons al geruime tijd in het rijtje met innovatieve bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de productie van kunststof onderdelen en eindproducten. Wij staan voor diversiteit, kwaliteit en hoge nauwkeurigheid. De mogelijkheden van spuitgieten zijn vrijwel ongelimiteerd. 

Handmatig kunststof spuitgieten: alles is mogelijk!

Wij onderscheiden ons van andere producenten door een sterk accent te leggen op handmatig spuitgieten. Wij kiezen nadrukkelijk voor deze benadering omdat de operator bij dit productieproces in alle fasen de regie over de bewerkingen in eigen hand houdt. Automatisch spuitgieten is bij ons natuurlijk ook mogelijk.

De wensen van de klant staan bij ons centraal. Wij beschikken over kennis en ervaring om een passend advies uit te brengen over de gewenste productspecificatie. De zorg voor het eindproduct nemen we op ons vanaf het eerste moment van kennismaking tot en met de aflevering en de nazorg van de producten die onze spuitgieterij verlaten. Bij ons heeft u de garantie van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, dit omdat wij met relatief lage loon- en huisvestingskosten te maken hebben.

Combinatie van verschillende materialen

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een gecombineerd fabricageproces van bijvoorbeeld metaal, textiel en kunststof. In alle gevallen kunnen wij snel reproduceerbare series realiseren in serieproductie. Vooral in de agrarische sector is er veel vraag naar de combinatie katoen/kunststof.

Heeft u vragen of wilt u weten of wij ook uw product kunnen spuitgieten? Neem gerust contact op.

Waar kunt u ons vinden

M&D Holland B.V.
Kapitein Grantstraat 30
7821 AR Emmen
tel. 0591-610294
Contactformulier